Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista

Veneilykausi rupeaa olemaan ohi. Marraskuussa pidämme sääntömääräisen syyskokouksemme. Kunhan hallitus on valmistellut kokouksemme sisällön kokouksen päivä ja paikka kerrotaan tällä sivulla.

Venetsialaiset Kauraassa oonnistuivat hyvin. Parikymmentä veneilijää oli viettämässä elokuista loppukesän päivää iloisissa tunnelmissa.

Suomenlinnassa tutustuminen Viaporin Telakkaan toukokuussa onnistui hyvin, mukana oli 27 aikuista ja kuusi lasta. Koko porukka kokoontui yhteiselle lounaalle.

kurssi

Syksyn pimeinä iltoina voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseen: hallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.