Hämeenlinnan Navigaatioseura ry.

Ajankohtaista


Navigaatioseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään 14.11.2023 ravintola LinnaBistrossa alkaen kello 18:00, Kaivokatu 9, entinen Pannuhuone. Esillä ovat sääntömääräiset asiat: seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio 2024, jäsenmaksujen vahvistaminen, hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle sekä muiden toimihenkilöiden valinnat.

Tervetuloa kokoukseen!

*************************************************


Pimenevinä syysiltoina voi tähyillä taivaan tapahtumia. Taivaan tapahtumista löytyy tietoa vaikkapa Ursan sivuilta. Ursa - taivaalla tapahtuu.

Jäsenrekisteri, postitus ja osoitteet: Tämän sivuston ohella tiedotamme jäseniämme myös sähköpostitse. Huolehdithan ilmoittaa osoitteesi muutoksista.

Lähetämme tiedotteet yksilöllisesti jäsenen postiin, eikä siinä näy muiden osoitteita. Emme myöskään luovuta tai käytä osoitetta muuhun kuin jäsenpostiin. S-postin voi ilmoittaa seuraavaan osoitteeseenhallitus(ät)hmlnavigaatioseura.fi

Huolehdithan myös osoitetietojen muutoksesta!

Samoin olisi hyvä ilmoittaa mahdollisesta erostaan seuran jäsenyydestä, kuin jättää vain jäsenmaksu maksamatta! Jokaisesta jäsenestä maksamme näet osuuden Suomen Navigaatioliitolle.

Koska Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on oltava kaikkien jäsenrekisterissämme olevien saatavilla: REKISTERISELOSTE.